Rauwkost Festival - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Festival Rauwkost

“Zie, ruik, hoor en proef de Rotterdamse chefs van nu.”

Je hoeft geen chef te zijn om van deze quote enthousiast van te worden. Neem een flinke dosis muziek, workshops, colleges en chefs in geïmproviseerde keukens in het midden van het publiek. Serveer het op een unieke locatie en noem het Rauwkost.

Culinair Festival Rauwkost
De derde editie van het culinair festival Rauwkost vindt volgende week plaats, op zaterdag 3 en zondag 4 oktober. De meest aansprekende Rotterdamse chefs van dit moment, maken ter plekke jouw favoriete gerechten voor je klaar. Kies een bijpassende wijn of bier en geniet van de avond. Laat je inspireren door verschillende lezingen, proeverijen, kookdemo’s en feest mee op zaterdagavond.

Rauwkost Festival - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Meer informatie
Culinair festival Rauwkost is op 3 en 4 oktober in het Groot Handelsgebouw in Rotterdam. Een dagkaart voor volwassenen kost 8 euro en een weekendkaart 12 euro. Voor kinderen (6 tot 16 jaar) is het 5 euro per dag en 7,50 voor het hele weekend. De gerechtjes zijn tussen 3 en 7,50 euro.

Rauwkost Festival - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Smakelijke fun met Berlin Food Tours

1 comment on “Festival Rauwkost

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *