Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

De Limonadefabriek

Drijvend dineren met een prachtig panoramisch uitzicht op de Lek.  Dat vind je bij restaurant De Limonadefabriek in het Zuid-Hollandse Streefkerk.

Limonadefabriek-6983

Iconisch ontwerp

De Limonadefabriek is ontworpen door architectenbureau RoosRos. Zij maakten van De Limonadefabriek een icoon. De vormgeving van het gebouw refereert aan de naam van het restaurant en de voormalige steenfabrieken aan de rivieren.

Het is dan ook een opvallend gebouw geworden dat in de mooie jachthaven van Streefkerk drijft. Dat levert mooie panorama’s op, zowel aan de kant van de haven als aan de kant van de Lek. Vooral bij zonsondergang!

De Limonadefabriek heeft naast het restaurant ook een bistro, een aantal hotelkamers, een wijnkelder en een appartement voor de eigenaren.

Limonadefabriek-6962

Dineren in de jachthaven

Als je naar de menukaart kijkt, kom je er al gauw achter dat er zoveel lekkers op het menu staat dat het vrijwel onmogelijk is om een keuze te maken. Dat is natuurlijk heel positief, maar wel lastig als je zoveel lekker vindt (en soms moeilijk kan kiezen). Gelukkig kun je ook de chef voor je laten kiezen. Wij kozen voor een 4-gangen verrassingsmenu, maar je kunt ook voor 3 of 5 gangen gaan. Naast het menu wordt er natuurlijk ook gezorgd voor brood en een amuse.

Wij werden verrast met lekkere vlees- en visgerechten. Je kunt merken dat er veel aandacht wordt besteed aan het samenstellen van de verrassingsmenu’s. Mooie afstemming van gerechten.

30f0ea6e026a6285cb05f92f08daf8ef

3c592b1e8a2d41d1868b0783a0762b74

ae3ff54326aaea551b973eadb61bb942

Ook naar De Limonadefabriek?

De Limonadefabriek is echt een aanrader. Je vindt het restaurant op Nieuwe Haven 1 in Streefkerk. Wij waren er op zaterdag. Het zat toen helemaal vol, dus reserveer wel even voor de zekerheid.

3 comments on “De Limonadefabriek

  1. Judith Huibers

    Geen dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *