Broodfabels - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Broodfabels

Zoals Miljuschka het in onderstaande video ook al meteen zegt: laat je tegenwoordig het woord brood vallen, dan krijg je tegenwoordig vaak veel negatieve reacties… Je zou er bijvoorbeeld dik van worden. Maar wat is er nu waar van deze verhalen? Zijn het de koolhydraten in het brood? Klopt het dat brood een opgeblazen gevoel kan geven? En hoe zit het precies met gluten-intolerantie? Slechts een aantal van de vragen waarop men tegenwoordig eigenlijk helemaal niet het antwoord weet, maar wel al zelf een conclusie uit trekt. Zonde, want brood is een oer-Hollands product en belangrijker; het is hartstikke lekker én het levert een hoop belangrijke voedingsstoffen die je lijf elke dag nodig heeft!

Om die reden is food blogger Miljuschka Witzenhausen in deze video in samenwerking met brood.net op bezoek gegaan bij verschillende experts. Op zoek naar de waarheid achter brood. Benieuwd hoe jij nog denkt over brood, nadat je de video hebt gezien!

Lees ook:  SkinnyMint Teatox Challenge
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Broodfabels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *