Alzheimer sokken - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Alzheimer sokken

Gisteren was het Wereld Alzheimer dag, vandaag kun jij het onderzoek naar deze ziekte steunen dankzij een bijzonder initiatief. Alzheimer Nederland ontwierp samen met Mart Visser en in het gedachtegoed van wijlen Frans Molenaar een paar sokken die nu verkrijgbaar zijn als de Alzheimer Socks. De winst komt volledig ten goede aan alzheimer-onderzoek aan het VUmc Alzheimercentrum.

Alzheimer Socks bestaat uit twee verschillende sokken, typerend voor wat Alzheimer-patiënten dagelijks meemaken: verwarring, dingen vergeten, details missen, etc. 1 op de 5 mensen krijgt hiermee te maken, maar het is een weinig besproken onderwerp. Dat moeten de sokken veranderen. Door het dragen van de sokken kun je het gesprek op gang brengen.

De ene zwartwit gestreepte sok volgt de style van Frans Molenaar, zelf alzheimer-patiënt. Daartegenover staat de blauwe sok van Mart Visser. Ze zijn o.a. via de site van Alzheimer Socks te bestellen voor 6,99 euro. Wij van Daily Cappuccino maakten al graag een statement met onze sokken, maar zelden zat er zo’n goede reden achter. Wel het werk steunen maar geen verschillende sokken willen dragen? Koop twee stuks voor 9,99 en je hebt twee dezelfde paren…

Alzheimer sokken - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  SweetPunks!

3 comments on “Alzheimer sokken

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *