3 musthave sport apps - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3 musthave sport apps

Dat het gebruik van sport-apps eerder normaal dan uitzondering is, is je vast niet vreemd. Zo gebruikt bijna de helft van de hardlopers (hallo Evy!) en 1/4e van de wielrenners een app tijdens het sporten, blijkt uit onderzoek. Wij selecteerden onze 3 favoriete sport-apps die je helpen super-fit te worden én te blijven!

1) Skimble workout trainer
Deze gratis app, beschikbaar voor Androis en iOS, bevat meer dan 1000 workouts die je precies kan filteren op tijd of op de lichaamsdelen die jij aan wilt pakken. De losse workouts zijn over het algemeen gratis. Wil je een echt trainingsprogramma’ doen? Dan moet je daarvoor wel betalen. Skimble werkt met een leaderboard, dus als je een beetje competitief aan de slag wil, kan dat ook.

5 musthave sport apps - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Strava
Wellicht al wel bekend bij je, maar het blijft een toffe app als je een fervent hardloper (Strava Run) of fietser (Strava Cycling) bent. Met Strava krijgt sporten namelijk echt een extra dimensie. Je kan je eigen prestaties bijhouden én zien hoe anderen het er vanaf brengen (op hetzelfde parcours). De Strava app is gratis en zowel voor Android als iOS geschikt.

5 musthave sport apps - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Blogilates
Wil je jouw smartphone omtoveren tot je personal trainer? Dan is deze app ideaal. Blogilates bevat een work-out kalender waarin Casey (een bekende YouTube/pilates-ster) haar aanbevelingen voor de dag met je deelt. ,Wat vooral leuk is, is dat de app vol zit met video’s. Elke spiergroep kent wel meerdere video’s met oefeningen. Ook de Blogilates app is weer gratis en beschikbaar voor Android en iOS.

Lees ook:  Tofu krijgt eigen online platform

5 musthave sport apps - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Gadgets Sport & Outdoor

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “3 musthave sport apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *