Reebok x Patrick Mohr - Daily Cappuccino

Zalando Exclusive: Reebok x Patrick Mohr

Wist jij dat Zalando ook zeer exclusieve design collecties verkoopt? Een tijd geleden bezocht ik de showroom van de webwinkel in Berlijn. Bijna onmiddellijk viel mijn sneaker-liefhebbend oog op een fantastisch paar in grafisch zwart wit. Het bleken de sneakers van Patrick Mohr voor Reebok, exclusief verkrijgbaar bij Zalando.

We kennen de webwinkel natuurlijk van de reclames met gillende vrouwen, en nu blijkt dat dat wel eens terecht zou kunnen zijn: Zalando voert ook fashionable en exclusieve collecties. Zoals de limited edition Reebok x Patrick Mohr sneakers.

Zalando- Reebok x Patrick Mohr sneakers

Patrick Mohr?

Doet de naam geen belletje rinkelen? Dat kan. Patrick Mohr is een in Berlijn woonachtige modeontwerper. Na in dienst te zijn geweest bij Henrik Vibskov in Kopenhagen, startte hij in 2008 zijn eigen label. Zijn ontwerpen zijn urban en clean – een mix van subtiele sportiviteit en moderne avant garde.

De collectie Reebok x Patrick Mohr bestaat uit sophisticated zwart/witte streetwear styles met een duidelijke handtekening van de ontwerper. Mohr staat bekend om het gebruik van driehoeken in zijn designs, en ook de collectie voor Reebok is voorzien van deze iconische details.

Reebok x Patrick Mohr wit

Reebok x Patrick Mohr zwart

Als dat geen gillen wordt

Of je de ontwerper nu kent of niet, een prachtige en hebberigmakende collectie is het zeker. De unisex Reebok x Patrick Mohr sneakers zijn binnenkort verkrijgbaar, alleen via Zalando. In limited edition. Heb je een paar bemachtigd, wie weet dat je dan toch inderdaad met luid onthaal het pakje van de postbode aanneemt…

Lees ook:  ‘Hobbelpaard’ met meer dan één pk

0 comments on “Zalando Exclusive: Reebok x Patrick Mohr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *