Kisha Umbrella - Paraplu - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Track & Trace Paraplu

Ook dit jaar is het opnieuw wat je noemt ‘zomer in Holland’…. De ene week schijnt de zon, de andere week komt de regen (continue) met bakken uit de hemel gevallen. Er is kortom geen pijl op te trekken. Naast een zwembroek is een goede paraplu dan ook een musthave accessoire deze zomer. Irritant van paraplu’s is echter vaak dat je hem vaak vergeet of kwijt raakt along the way. Daarom bedachten een aantal slimme mensen Kisha.

Kisha Umbrella - Paraplu - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Kisha Umbrella - Paraplu - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Kisha is een duurzame, ecologische paraplu die je met je smartphone kan connecten met behulp van Bluetooth om zo te voorkomen dat je je paraplu uit het oog verliest. Ideaal!

Hoe het werkt
De paraplu synchroniseert met een app via Bluetooth om zo up-to-date weersvoorspellingen te verkrijgen. Zo weet je direct of je je paraplu die dag ook daadwerkelijk nodig gaat hebben. Daarnaast kan je je paraplu altijd ‘tracken’ omdat er een soort zendertje in de paraplu is ingebouwd. Allemaal super-mooi natuurlijk, maar gelukkig is de paraplu zelf ook nog weer-proof. Het frame van de paraplu is namelijk zo gemaakt dat mocht ie binnenstebuiten worden getrokken door een rukwind, buigt en niet breekt. Daarnaast zorgt de innovatieve paraplu er bovenal natuurlijk voor dat je het droogt houdt. Ook handig…

Kisha Umbrella - Paraplu - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Makkelijke waterballonnen
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Track & Trace Paraplu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *