Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Swearhouse - kids - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Swearhouse: Rotterdamse slow fashion voor kids

Dit jaar ga ik voor het eerst moeder worden. Super-spannend! En vooral: een hele nieuwe wereld die voor me opengaat. Nu ben ik niet het type van tut-tut en boe-boe om het zo maar te zeggen, dus ik kan me ook verbazen om al de vele over-zoete baby-merken. Van mij mogen baby-producten wel stoer en vooral ook met een dosis creativiteit en flinke knipoog zijn. Hoe tof is dan het label Swearhouse. Gespot bij de toffe concept winkel Groos te Rotterdam.

Swearhouse is een kleine design-studio (ook in Rotterdam) en maakt zogenaamde slow fashion. Alle items zijn originele ontwerpen en bijna alles wordt gemaakt met eco-vriendelijke materialen. En tof: de items geven allemaal aan je kindje een puike uitstraling. Mijn favo design? De (letterlijke) krabwantjes….

Swearhouse - kids - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Swearhouse - kids - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Swearhouse - kids - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Swearhouse - kids - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Kids

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Swearhouse: Rotterdamse slow fashion voor kids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *