Balzac Projects - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Fashionable toeristische shirts

Kan jij je ook zo ergeren aan van die afzichtelijke, toeristische truien en shirts? Dan is daar gelukkig Balzac Projects… De ontstaansgeschiedenis van het merk Balzac Projects begint in New York in de lente van 2008. Het aanbod van saaie New Yorkse souvenir T-shirts frustreerde twee vrienden; als reactie begonnen ze voor zichzelf en kennissen limited edition ‘toeristen’ T-shirts te maken. De ontwerpen waren gebaseerd op de adressen en plaatsen waar ze elkaar ontmoetten. Door een alledaagse essential om te turnen in een creatieve street wear piece was Balzac Projects geboren.

Balzac Projects - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Balzac Projects laat zich dus inspireren door de plaatsen, mensen en ruimtes die ze in het alledaagse leven en tijdens hun reizen tegenkomen. De prints tonen de couleur locale van een grote variëteit aan landen en steden. Van ‘the Big Apple’, tot obscure Racquet Clubs en van vintage prints tot hotel signing en straatborden. Door succesvolle bestaande prints een update te geven, zoals bijvoorbeeld St Germain en Lafayette St., zorgt Balzac Project dat de collectie fris en vernieuwend blijft.

Dikke thumbs up voor Balzac’s karakteristieke street style. Wij zijn fan!

Balzac Projects - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Balzac Projects - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Balzac Projects - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  5 x onverwacht mooie backpack bestemmingen
Categories Style Travel

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Fashionable toeristische shirts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *