Custom made fiets handgrepen

Ben je trots fietsbezitter en wil je graag dat jouw (race)fiets er tiptop uit ziet? Hoe tof is het dan om de hangrepen van je stalen ros ook wat extra aandacht te geven. Byking maakt en verkoopt handgrepen gemaakt van authentiek leer, voorzien van een kleurrijke touch. En die touch kan je helemaal zelf bepalen.

De draad waarmee je het leer van de handgrepen namelijk om je stuur bevestigd kan je verkrijgen in allerlei kleuren, waardoor je het echt naar jouw persoonlijke smaak kan doen. Daarnaast kan je met betrekking tot het leer kiezen uit long, medium en short en de kleuren beige, naturel en donkerbruin. Waarbij de long versie haast heel je stuur bedekt. Een short versie koop je online al voor 20 Euro.

Custom made leren fiets  handgrepen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Custom made leren fiets  handgrepen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Custom made leren fiets  handgrepen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Custom made leren fiets  handgrepen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

Lees ook:  De populariteit van de elektrische fiets nader verklaard
Categories Wheels

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Custom made fiets handgrepen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *