Brand gespot: FEIT - schoenen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Brand gespot: FEIT

Op zoek naar een bijzonder, minimalistische en bovenal duurzame schoenen? Dan ben je bij Feit aan het juiste adres. Het label Feit is opgericht in 2005 door de Australische broers Tull en Josh Price en timmeren inmiddels dus alweer zo’n 10 jaar flink aan de weg. Speerpunt van de broers is dat ze enkel willen werken met natuurlijke materialen en alles met de hand maken. Resultaat zijn zowel sporty als klassieke schoenen en slippers/sandalen die als ware pareltjes aan je voeten zitten. Door het materiaalgebruik en het arbeidsintensieve proces om de schoenen te maken is de prijs van een paar schoenen helaas niet bepaald goedkoop. Maar koop je een paar, dan zit je zeker voor een hele tijd gebakken.

Brand gespot: FEIT - schoenen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Brand gespot: FEIT - schoenen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Brand gespot: FEIT - schoenen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Brand gespot: FEIT - schoenen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Daily Cappuccino koffietafelboek
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Brand gespot: FEIT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *