Ibicover hamamdoeken

Zomer musthave: IBICOVER hamamdoeken

Waar geniet jij deze zomer van de zon? Je maakt van elke dag een beach dag met de heerlijke hamamdoeken en stijlvolle beachbedcovers van IBICOVER. De  beachbedcovers zijn ideaal voor je strandbed, terwijl de hamamdoeken je warm houden als je uit  het water komt.

IBICOVER surrounds you with summer

Het recept voor de IBICOVER collectie is een heerlijke mix van hippies, festivals en lange zomerdagen. Alle hamamdoeken en beachbedcovers hebben die relaxte en onmiskenbare Ibiza-stijl. De IBICOVER producten laten je optimaal genieten van je zonmoment. Spreid je handdoek op het strand, in het park, op een festival of in je achtertuin en enjoy the sun!

IBICOVER

Beachbedcovers?

Wil je echt in stijl het strand op, match je handdoek dan met een beachbedcover. Deze covers haak je gemakkelijk met elastiek om je beachbed en je ligt lekker comfortabel. De beachbedcovers zijn licht, stoer, schoon, ze waaien niet weg en last but not least: je vindt je spot op het strand binnen no time terug. Ideaal.

Ibicover beachbedcover roze

Handgemaakt

Zoals altijd zijn producten met een mooi verhaal erachter extra bijzonder. IBICOVER maakt alles met de hand, in een kleine weverij in Turkije. Van de touwtjes aan de handdoeken tot het verven van de katoen, bij IBICOVER weten ze hoe en door wie het gemaakt wordt. De covers worden niet geprint, maar geweven. Je hebt dus echt een uniek product.

Ibicover hamamdoek blauw

Travel essential

Tijdens mijn maand op Fuerteventura heb ik veel plezier gehad van de zachte IBICOVER handdoeken en beachbedcovers. Fijn is dat ze lekker licht en op te vouwen tot een klein pakketje zijn. De prachtige handdoeken gingen werkelijk overal mee naartoe: ze dienden ook uitstekend als picknickkleed of omslagdeken tijdens frissere momenten. Wat mij betreft een echte travel essential!

Lees ook:  De favoriete food-vakantiebestemmingen van Nederlanders

Je koopt de IBICOVER handdoeken en beachbedcovers in hun webshop.

Ibicover hamamdoek blauw en grijs Ibicover beachbedcover Ibicover hamamdoek roze

1 comment on “Zomer musthave: IBICOVER hamamdoeken

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *