Transparante koffiemachine

Wauw… we hebben al veel bijzondere koffie machines gezien, maar deze van de hand van Sunny Ting Wai Wong voor Bodum is toch wel een pareltje. Het water-reservoir, waarin de filter is geïntegreerd, is gemaakt van glas. Niet alleen mooi maar ook handig, want enige verspilling of morsen is niet mogelijk. Ook mooi is dat je er zowel thee als koffie mee kan zetten. Nice!

Transparante koffiemachine - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Buitenbeentjes
Categories Food Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Transparante koffiemachine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *