Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Stylish fietstassen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Stylish fietstas

Fietstassen… vaak niet de meest sexy accessoire op je fiets. Maar gelukkig zijn daar de tassen van Carmichael & Co.. Het bedrijf ontwerpt en produceert namelijk hippe, klassieke stijl fietstassen voor de ‘moderne fiets forens’, zoals ze het zelf omschrijven.

Oprichter Ava Carmichael, werkte eerst 10 jaar als fashion designer voordat ze in 2012 Carmichael & Co. begon. Iets wat haar zeker heeft geholpen om de stijl, kwaliteit en functionaliteit van de fietstassen zo te krijgen zoals ze nu zijn.

Stylish fietstassen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De fietstassen-collectie bevat ‘ouderwetse’ elementen zoals stof die waterresistent is, leer en messing. Inspiratie voor het design is ontleend van de oorspronkelijke messenger bags gebruikt door het Franse en Zwitserse leger. Robuuste tassen die kortom vele jaren mee kunnen én ook nog eens très stylish op je fiets staan!

Stylish fietstassen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Stylish fietstassen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Stylish fietstassen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Cars & Bikes

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

4 comments on “Stylish fietstas

  1. Prachtige tassen zeg, erg stijlvol. Je durft ze er bijna niet aan te laten.

  2. van der slycken veerle

    Super na lang zoeken was ik toch zo slim om op internet te kijken en ja hoor toffe,mooie fietszakken bestaan dus echt.Natuurlijk en uiteraard zou ik wel prijzen eien en waar deze te koop zijn.Vrg.

  3. Patricia

    Waar kan je deze fietstassen kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *