Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Hestra Scandinavische handschoenen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Scandinavische handschoenen

Al sinds 1936 maakt het Zweedse familiebedrijf Hestra prachtige handschoenen. En nu zul je denken handschoenen? We zitten midden in de zomer… Maar Hestra maakt niet alleen handschoenen om je warm te houden in de koudere dagen van het jaar, maar ze zijn met name bekend om hun handschoenen voor outdoor sporten. De leren handschoenen (in totaal maken ze 400 verschillende stijlen in 30 kleuren!) met perfecte pasvorm zijn gemaakt van materialen zoals peccary leer, Italiaans hairsheep leer en lamswol. En tof: de productie vindt plaats in eigen kleine werkplaatsen en worden nog voor een groot deel op traditionele wijze met de hand gemaakt.

Hestra Scandinavische handschoenen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Voor zowel sporten als bijvoorbeeld paardrijden, golfen, fietsen en skiën maakt Hestra handschoenen.

Hestra Scandinavische handschoenen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Hestra Scandinavische handschoenen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Hestra Scandinavische handschoenen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

En ben je très fashionable? Bij de Scandinavische handschoenenfabrikant kan je ook terecht voor de mooiste ‘gloves’ om je outfit overdag (en niet alleen in de winter) helemaal compleet te maken!

Hestra Scandinavische handschoenen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Hestra Scandinavische handschoenen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Sport & Outdoor

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Scandinavische handschoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *