Logitech Keys-To-Go - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Review: Logitech Keys-To-Go toetsenbord

Gebruik je veel je iPad voor werk of studie, ook onderweg, dan is een draadloos toetsenbord een vrij grote musthave. Niets onhandiger dan te typen op het scherm van je iPad. Maar niet alle toetsenborden werken even goed en zijn al helemaal niet even mooi. Wij testten daarom de Logitech Keys-To-Go, een stand-alone Bluetooth-toetsenbord, geschikt voor elke iPad. Onder de noemer #ReadySteadyGo wil Logitech deze zomer de handige toetsen-accessoire onder de aandacht brengen.

De belangrijkste highlights van de Logitech Keys-To-Go voor iPad:

– stand-alone, draagbaar toetsenbord
– De toetsen geven net als bij een laptop een lichte respons voor een comfortabele typ-ervaring.
– Het waterafstotende materiaal beschermt het toetsenbord tegen morsen en vuil.
– Het toetsenbord is compatibel met alle generaties van de iPad en iPad mini en is verkrijgbaar in drie kleuren (zwart, rood en blauwgroen)

Wij werden allereerst al erg blij van de felle kleuren waar je uit kan kiezen; vooral de blauwgroene is een knaller. Daarnaast moet gelijk gezegd worden dat het ontwerp echt erg dun (6,1 mm) en licht (180 gram) is. Je kan het toetsenbord dan ook echt eenvoudig in een tas, koffer of zelfs jaszak stoppen zonder veel ruimte of gewicht in te nemen. Ook erg fijn: de bluetooth verbinding is makkelijk tot stand te brengen en de oplaadbare batterij gaat tot drie maanden mee. Daarvoor moet je hem wel echt helemaal volledig opgeladen hebben overigens.

Logitech Keys-To-Go - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Logitech Keys-To-Go - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Enige minpunt is wellicht de prijs, want je moet 69,99 euri neerleggen voordat je een fel-gekleurd toetsen-exemplaar in huis hebt liggen. Maar dan heb je wel een ‘ready steady go’ exemplaar in handen….

Lees ook:  Bouwpakketten die je helpen te onthaasten

Logitech Keys-To-Go - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Logitech Keys-To-Go - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Review: Logitech Keys-To-Go toetsenbord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *