Kaboom Hotel Maatsricht - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Kaboom Hotel Maastricht

Wie naar het zuiden des lands afreist voor een weekendje weg in Maastricht kan sinds dit voorjaar terecht in Kaboom Hotel Maastricht; een budget boetiekhotel met een moderne twist én een vleugje luxe. Wij mochten recent een overnachting in het spiksplinternieuwe Limburgse hotel zelf ervaren.

Omdat de prijzen van een tweepersoonskamer beginnen bij 39 Euro zijn onze verwachtingen niet al te hoog gespannen. Maar bij aankomst in Maastricht met de trein, heeft het hotel gelijk een pluspunt te pakken. Het is namelijk gelegen direct aan het station, ideaal. In het hotel worden we uiterst vriendelijk onthaald. Onze kamer is gelegen aan de voorkant en heeft direct uitzicht op het station.

Kaboom Hotel Maatsricht - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Wat opvalt is dat elke kamer is ontdaan van alle zaken die je als reiziger toch niet gebruikt. Daar staat tegenover dat het aanwezige Auping bed, de douche en hotelfaciliteiten toch een goed gevoel van comfort en luxegevoel geven. De verrassing van het nieuwe Kaboom hotel zit in het opvallende iconische behang met damastpatroon (wat door het hele hotel doorloopt), de creatieve manier van omgaan met licht en het gebruik van bijzondere materialen.

Kaboom Hotel Maatsricht - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Kaboom Hotel Maatsricht - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Je zou het een hotel in de klassieke zin van het woord kunnen noemen, maar dan met een moderne twist. Een boetiekhotel, maar door de schaalgrootte (63 kamers) en de uitvoering ook weer niet. Niet voor niets dat Kaboom staat voor de clash, de bang, de controverse. Knap is ook hoe ze toch warmte en sfeer hebben weten te creëren. Een tof ander nieuw item is ook dat Kaboom familiekamers heeft tot zes personen.

Lees ook:  Travel: hoe een gezinsvakantie naar Portugal ultiem relaxed kan zijn

Kaboom Hotel Maatsricht - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Enige minpunt is nu nog dat je nu nog moet ontbijten bij de buren van Douwe Egberts. Maar er een restaurantje aan het hotel zit in de planning. Tegen die tijd komen we graag nog eens terug. Niet in de laatste plaats om van het mooie uitzicht en zonnetje te genieten op het dakterras….

Kaboom Hotel Maatsricht - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Kaboom Hotel Maastricht
Stationsplein 1, Maastricht
Website: www.kaboomhotel.nl

 

Categories Travel

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

7 comments on “Kaboom Hotel Maastricht

  1. Ziet er heel erg leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *