Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Haka Saladebar Delft - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

HAKA: puur Nieuw-Zeelands in historisch Delft

Saladebars zie je steeds meer want makkelijk en gezond eten is in. Vaak zijn deze bars in Amsterdam te vinden. In een stad als Delft bestond zoiets bijvoorbeeld nog niet. Maar met de komst van HAKA kwam daar verandering in. Midden in het historische hart opende deze saladebar in juni zijn deuren.

Arjan en broers Sheraz en Nawaz zijn de oprichters van HAKA, een plek waar je gerecht kan voor gezonde salades, soepen, drinks en treats. Het idee van een saladebar ontstond tijdens onze ontdekkingsreis door Nieuw-Zeeland, één van de puurste plekken op aarde. Wekenlang reisden de 3 jongens door ‘het land van de lange witte wolk’, van Noord naar Zuid en terug. Saladebars zag je zowat op elke hoek. Omdat zee zoveel mogelijk van Nieuw-Zeeland wilden zien en ervaren, hadden ze vaak behoefte aan een makkelijke, gezonde maaltijd. Een salade voorzag hen perfect in die behoefte.

Haka Saladebar Delft - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Zodoende werd een eigen foodconcept geboren en met hulp van onder andere de hechte community van The Pure Family werd HAKA met crowdfunding gerealiseerd. De naam HAKA dankt de saladebar aan de ceremoniële dans van de Maori, de traditionele bewoners van Nieuw-Zeeland. Een Haka is stoer, indrukwekkend en vurig. Puur Nieuw-Zeelands en iets wat je niet snel zult vergeten. HAKA wil dat mensen vloeiend, en als ze willen dansend, de dag door bewegen. Mooie gedachte, mooi voedsel op ook nog eens een mooie plek. Go go there!

HAKA
Wijnhaven 13, Delft
Website: www.thehaka.nl

Haka Saladebar Delft - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Haka Saladebar Delft - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

Categories Food

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

1 comment on “HAKA: puur Nieuw-Zeelands in historisch Delft

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *