Fashionable zakdoeken

Gelukkig ligt de echte piek van het hooikoortsseizoen achter ons (mei en juni, dan bloeien de grassen namelijk), maar nog zeker tot en met augustus lopen veel mensen niezend en snotterend rond. Geen pretje, vooral niet als het zonnig en warm is en je juist wilt genieten van het mooie weer… Gelukkig heb ik er zelf (bijna) geen last van, mijn vriend echter des te meer. Het is in deze tijd dan ook dat hij zijn katoenen zakdoeken weer uit de kast haalt. Erg fashionable zijn die dingen echter niet; daarom was ik benieuwd of er mooie, betaalbare mannen-zakdoeken te vinden zijn waarmee je je snotterbuiten iets kan verzachten.

Zodoende stuitte ik op de online shop Trendhim.nl, door de twee Deense vrienden Sebastian en Mikkel in 2007 gestart toen ze allebei nog op de middelbare school zaten. Inmiddels, 8 jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle webshop voor sieraden en accessoires voor mannen. Mét inmiddels ook een Nederlandse zuster-site! Nice! Bij Trendhim kan je van alles kopen; van leren portemonnees tot aan vlinderdassen en dasspelden en dat allemaal zeer betaalbaar én met een mooie look en feel.

Maar je kan er dus ook zakdoeken kopen… En de keuze is riant. Retro, van zijde, met camouflage-print… Een saaie, ouderwetse zakdoek zal je niet tegenkomen. Last van hooikoorts of ben je sowieso een snotterig typje? Snuffel dan zeker eens rond op deze webshop!

Fashionable zakdoeken - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Fashionable zakdoeken - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Fashionable zakdoeken - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Fashionable zakdoeken - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

Lees ook:  Zonnebrillentrend Iconic Round
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Fashionable zakdoeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *