Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Raw Peaks Headwear - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Avontuurlijke hoofddeksels

Raw Peaks werd in 2014 opgericht door een paar Britse expats, levend en werkend in Zuidoost-Azië. De avonturiers misten echter nog iets daar, het perfecte hoofddeksel die hun outdoor lifestyle compleet kon maken. Ze waren op zoek naar een pet die niet alleen duurzaam en praktisch was, maar ook eentje die hip en stijlvol was. En ook belangrijk, het moest een hoofddeksel zijn die ook interessant was voor iedere soort avonturier. Van de zogenaamde ‘urban explorer’ tot aan de hardcore bergbeklimmer.

11102624_348969408632790_4877554546633708200_n

Raw Peaks Headwear - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Raw Peaks Headwear - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Zodoende ontstond Raw Peaks; een headwear-brand dat hoofddeksels (en andere gerelateerde kleding-items) op de markt brengt die sterk zijn beïnvloed door de wonderen van Azië. Resultaat is een hele range aan toffe caps (met mooie namen als purple paradise en green kite), zowel voor mannen als vrouwen, waarmee je zeker de blits maakt. Waar je op de wereld ook bent…

Raw Peaks Headwear - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Raw Peaks Headwear - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Ongesorteerd

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Avontuurlijke hoofddeksels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *