Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Altijd sale?

Het is weer volop sale in de winkels momenteel. Hoewel het tegenwoordig lijkt alsof het het hele jaar rond uitverkoop is, zowel in de offline shops als in de online shops… Op zich niets mis mee, want niets geeft een bevredigender gevoel dan een (te) dure jurk voor een prikkie toch te kunnen kopen. Maar de andere kant is wel dat het shop-landschap steeds onoverzichtelijker wordt (er is véél aanbod) en ook zit er steeds vaker minder goede kwaliteit tussen (ik zal geen winkels noemen…).

Wij vragen ons daarom dan ook af of het ook echt slimmer is om in de sale te shoppen? En doe je dat beter online of juist offline? En wat zijn handige items om in de uitverkoop te kopen bij winkels variërend van Zara tot aan Van Tiburg Online? Zijn dat jassen, sportkleding of juist schoenen? Wij zijn benieuwd naar jullie mening en gedrag met betrekking tot de sale. Laat het ons weten via de website!

Categories Fashion

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Altijd sale?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *