Altijd sale?

Het is weer volop sale in de winkels momenteel. Hoewel het tegenwoordig lijkt alsof het het hele jaar rond uitverkoop is, zowel in de offline shops als in de online shops… Op zich niets mis mee, want niets geeft een bevredigender gevoel dan een (te) dure jurk voor een prikkie toch te kunnen kopen. Maar de andere kant is wel dat het shop-landschap steeds onoverzichtelijker wordt (er is véél aanbod) en ook zit er steeds vaker minder goede kwaliteit tussen (ik zal geen winkels noemen…).

Wij vragen ons daarom dan ook af of het ook echt slimmer is om in de sale te shoppen? En doe je dat beter online of juist offline? En wat zijn handige items om in de uitverkoop te kopen bij winkels variërend van Zara tot aan Van Tiburg Online? Zijn dat jassen, sportkleding of juist schoenen? Wij zijn benieuwd naar jullie mening en gedrag met betrekking tot de sale. Laat het ons weten via de website!

Lees ook:  Simon Deporres
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Altijd sale?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *