Regen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5 x de regen weglachen met deze video’s

De zomer is ver te zoeken momenteel in Nederland. Daarom selecteerden wij 5 YouTube filmpjes die toch voor een glimlach (of misschien zelfs wel schaterlach) zorgen op je gezicht. Als we immers allemaal goed blijven lachen komt die zomerzon vanzelf weer tevoorschijn, toch?

1) Spicy pizza roulette
Bekend met de chilipeper Bhut Jolokia? De Bhut Jolokia, afkomstig uit India, is in 2007 opgenomen in het Guinness Book of Records als heetste peper ter wereld. De peper is ruim tweehonderd maal pittiger dan rode tabascosaus ofwel ongeveer de helft van standaard Amerikaanse pepperspray. That’s hot! Deze mannen in het filmpje hieronder spelen een nieuw, populair spelletje waarin deze hete peper en 1 pizza een hoofdrol spellen…. Zou jij de uitdaging aandurven??

2) Kijk jij goed wat je liked op Facebook?
Dat doen we blijkbaar vaak niet, zo blijkt uit de grap van de Amerikaan Zach Broussard. Zach ziet zijn Facebookpagina vol staan met foto’s van huwelijksaanzoeken. Hij wil zelf ook wel eens zo veel likes en besluit ook op één knie te gaan. Niet te verwarren met zijn eigen ‘vrouw’, dat is namelijk een andere blondine met wie hij al meer dan vier jaar samen is. Ook zij wordt ten huwelijk gevraagd, door een andere man. Of het hun Facebookvrienden en Instagramvolgers opvalt? Bekijk het hier:

3) Mopshond in de ultieme relaxmodus
Ok, je hebt relaxen en relaxen… En deze mopshond weet wel wat dat is. Inclusief luis gesnurk!

4) Hond maakt bootje
Vooruit, nog eentje met een hond in de hoofdrol. Niet van eentje in de relax-modus maar in de intelligente modus. De bal van deze hond is in het zwembad gevallen, maar aangezien zwemmen niet zijn grootste talent is, moet hij op zoek naar een andere oplossing. En die weet hij te vinden!

Lees ook:  Voorjaarsschoonmaak in je tuin

5) Must: geen hoogtevrees hebben
De laatste video is niet bepaald om te lachen, maar je zit wel op het puntje van je stoel! De twee waaghalzen in de video maken namelijk regelmatig illegale klimtochten. Eerder beklommen ze bijvoorbeeld de Shanghai Tower van zo’n 650 meter. Deze keer zijn ze weer naar China afgereisd, naar Shenzhen om precies te zijn, alwaar ze deShenzhen Tower van maar liefst 660 meter hoog beklimmen…. Heb je last van hoogtevrees, dan ben je alvast gewaarschuwd: je krijgt gegarandeerd knikkende knieën bij het zien van deze video!

Categories Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “5 x de regen weglachen met deze video’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *