Qnoop - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

‘Qnoop’ erin

Vorige week berichtten we nog over de toffe nieuwe samenwerking tussen Happy Socks en Billionaire Boys Club. Maar er is meer sokken-nieuws; een new kid in town op sokken-gebied, te weten het Amsterdamse sokkenmerk Qnoop. Het merk richt zich op de stedeling met een eigen smaak en stijl en heeft daarnaast oog voor duurzaamheid.

Het leuke aan een Qnoop sok is dat je ze aan elkaar kunt ‘qnopen’. Elk paar sokken wordt ontworpen met een knoop en een button loop. Op deze manier blijven de sokken altijd als paar bij elkaar. In de was, droger of in je la; zoeken naar eenzame sokken is verleden tijd.

Qnoop - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Daarnaast draagt Qnoop een steentje bij aan een mooie bewustere wereld. De sokken worden alleen geproduceerd van de beste gekamde bio-cotton (GOTS gecertificeerd) en de verpakking is van gerecycled karton. Zelfs het knoopje is biologisch afbreekbaar. We like!

Qnoop - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogEn voor de drukke stedeling heeft Qnoop binnenkort een mooie oplossing bedacht. Je kan namelijk een sokkenabonnement nemen zodat je geen zorgen meer hoeft te maken over de laatste sokkentrends. Ideaal als vaderdag-cadeautje….

Qnoop - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Qnoop - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Stylish hardlopen
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

2 comments on “‘Qnoop’ erin

  1. Ria Vleesch du Bois Paauwe

    Waar zijn de sokken te koop of te bestellen?

  2. Hi Ria,

    de sokken kan je online kopen via http://www.qnoop.com/collection/ :-)

    ciao, Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *