Orchidee - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Out of the Box Orchidee

Orchideeën… je ziet ze nu weer volop in de bloemenwinkels staan. – De naam ‘orchidee’ is afgeleid van Orchis en heeft betrekking op de dubbele wortelknol: het Griekse ‘orchis’ betekent ook teelbal (altijd leuk van die etymologische weetjes).- Met de juiste verzorging kan een orchidee jaren groeien en bloeien, ideaal dus wanneer je geen groene vingers hebt, maar het wel leuk vindt om een bijzondere plant in huis te hebben. En handig, de orchidee kent ruim 31.000 soorten, waarmee het één van de grootste plantenfamilies is. De keuze is dus echt reuze.

Orchidee - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Orchidee - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De bijzondere schoonheid van de orchidee vormde voor het bedrijf Orchids4all de drijfveer om het grote publiek kennis te laten maken met de juist meer speciale en innovatieve orchideeën. Orchideeën die buiten de kaders van het productieproces vallen zeg maar. Resultaat zijn zogenaamde ‘out of the box’ orchideeën onder te verdelen in 4 brands: Feelings (voor elke mood een passende orchidee), Amsterdam (orchideeën die een ode brengen aan Amsterdam), Exclusive (alleen door orchids4all gekweekt en verkocht) en Qties (wat de naam al zegt; schattige orchideeën).

Orchidee - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Bestel je een orchidee, dan krijg je je ‘out of the box’ orchidee afgeleverd ‘in a box’. Die er ook nog eens leuk uit ziet én met alle info over de specifiek plant die jij hebt gekozen. Ben je op zoek naar een tof groen cadeau, dan is orchids4all zeker een aanrader!

Orchidee - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  5 x Sint Cadeau Inspiratie
Categories Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Out of the Box Orchidee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *