Jacob Bike - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Jacob Bike

We vertellen jullie niets nieuws als we zeggen dat Nederlanders en fietsen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Met meer dan 19 miljoen fietsen in heel Nederland en een gemiddelde van 1,2 fietsen pp kunnen we wel stellen dat de fiets een belangrijke rol speelt als het gaat om ‘van A naar B komen’.

Reden voor 2 jonge Amsterdamse ondernemers om een eigen fietsenmerk te starten, genaamd ‘Jacob‘. De twee Amsterdammers combineerden daarvoor hun fiets-idealen… De één wilde namelijk “graag snel door de stad rijden, maar niet op zijn peperdure carbon racefiets. De andere optie zou dan zijn brakke oude fiets zijn, maar dat ziet er weer niet uit”. Zijn compagnon wilde vooral een unieke fiets die opvalt in zowel design als kleur ten opzichte van alle standaard ‘omafietsen’.

Het resultaat? Een bijzonder mooie ‘fixie‘, die zowel, licht, snel, minimalistisch en betaalbaar zijn (€299,-). Handig is dat ze ook weinig onderhoud vergen. De Jacob Bike is vooralsnog verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: mintgroen (Jacob F), all-white (Matt White) en zwart met oranje accenten (General Lee). De fietsen zijn online verkrijgbaar via www.jacobbike.nl.

Jacob Bike - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Jacob Bike - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Jacob Bike - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Must-visit: tentoonstelling Martin Scorsese in EYE
Categories Wheels

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Jacob Bike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *