Interieur trend: Fotobehang

Pal tegenover de trend van vlekkeloos witte muren staat de trend om juist je muren eruit te laten springen in je interieur. Dat kan door het gebruik van (felle) kleuren, waarbij marsala de trendkleur van dit moment is, dat kan door het gebruik van fotolijsten, maar dat kan ook door fotobehang. Zo kan je je eigen fotobehang drukken (met een eigen ontwerp/foto) of een fotobehang met een bestaand thema kiezen. Zwart/wit foto’s, natuurfoto’s, stadsgezichten, kunstwerken, alles kan. Met een wandfoto kan je je interieur net dat beetje extra allure geven en wordt je huiskamer, je werkplek of zelfs je slaapkamer een echte eyecather.

Inspiratie nodig? Wij verzamelden alvast een aantal van onze favorieten voor je:

e1436f078c4fa8fcb25c72ebb674270e Fotobehang - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Fotobehang - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Fotobehang - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Fotobehang - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Wijnfles kandelaar
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Interieur trend: Fotobehang

  1. Wow, ik heb weleens voorbeelden van fotobehang gezien. Maar, die afbeelding met die Griekse god heeft mijn eyes toch wel gecatcht :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *