Inklapbare koffieketel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Inklapbare koffieketel

Als je nu voordat je gaat kamperen thuis je verse koffiebonen maalt met (bijvoorbeeld) je HG one grinder, die meeneemt samen met de rest van je camping-gear ínclusief de SlickBoil inklapbare koffieketel, dan kan je de meest heerlijke koffie voor jezelf klaarmaken waar (en hoe afgelegen) je ook bent.

Inklapbare koffieketel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De SlickBoil bestaat uit een silicone kruik met een roestvrij stalen basis. Het bovenste gedeelte kan je inklappen in de komvormige bodem waardoor het een platte, ruimtebesparende object wordt dat je eenvoudig kan meenemen. Eenmaal uitgeklapt heeft het genoeg capaciteit om ongeveer vier kopjes water mee te koken. Camping here we come!

Inklapbare koffieketel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Wat is jouw ultieme vakantie-bestemming?
Categories Food Sport & Outdoor Travel

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

2 comments on “Inklapbare koffieketel

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *