Digitaal cadeau hema - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Gepersonaliseerd digitaal cadeau

Al vaker schreven wij over hoeveel leuker het is om een gepersonaliseerd cadeau te geven dan zomaar ‘een cadeau’. Dat kan bijvoorbeeld met behulp van de cadeau community Milledoni, maar super-leuk (en handig) is dat je vanaf nu bij HEMA ook persoonlijke digitale cadeaus kan kopen. Op de website van HEMA kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week digitaal cadeau tegoed kopen, persoonlijk laten verpakken en per e-mail versturen.

HEMA digitale cadeaus maakt het dus mogelijk om waar en wanneer je maar wilt, een digital cadeau te kopen welke je op iedere gewenste dag kunt toesturen per e-mail. Je kunt kiezen uit meer dan 15 verschillende digitale cadeaus voor o.a. bioscoop, diner, kranten en tijdschriften.

Hoe werkt het?
HEMA heeft een digitale geanimeerde cadeauverpakking gemaakt die je persoonlijk kunt maken met eigen tekst, foto en muziek. Je kunt het digitale cadeau direct per mail laten sturen, maar wil je de ontvanger pas op het moment dat het feestje begint verrassen, dan kan dat ook. Je kan namelijk een kalender instellen, zodat het cadeau pas wordt verzonden op de dag die jij het meest geschikt vindt.

Ideetje voor Vaderdag (is namelijk alweer over een paar weken… 21 juni om precies te zijn…)?

Lees ook:  Eerste bar met fluctuerende drankprijzen opent deuren
Categories Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Gepersonaliseerd digitaal cadeau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *