Gelato Festival - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Gelato Festival

Oooowwww…. we kunnen haast niet wachten totdat het 9 juli is, want dan strijkt het enige echte Gelato Festival neer in Amsterdam. Het Europese ijsfestival brengt dit jaar voor de tweede keer echte gelato uit Italië helemaal naar het Marie Heinekenplein.

Gelato Festival - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Tijdens het Gelato Festival wordt echt ambachtelijke Italiaans (Italie is immers ijsco-land bij uitstek!) ijs aan de wereld gepresenteerd tijdens de Europese tour die in mei al begonnen is in Milaan. Wat je kan verwachten? Onder andere proeverijen, presentaties, ijscocktails en Il Buontalenti, ofetwel ’s werelds grootste mobiele ijslaboratorium.

Gelato Festival - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Gelato Festival - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Het Gelato Festival is van 9 t/m 12 juli te bezoeken in Amsterdam. Toegang is gratis maar vooraf kan je online een zogenaamde Gelato Card kopen van 5 Euro. Met die card heb je een paar voordelen; je hoeft namelijk niet in de rij te staan, je mag op het festival 5 smaken ijs proeven en je kan ook nog eens deelnemen aan workshops.

Gelato Festival
9 t/m 12 juli
Marie Heinekenplein, Amsterdam
Website: www.gelatofestival.it

Lees ook:  De Tostifabriek
Categories Events Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Gelato Festival

  1. Dit festival kende ik nog niet, maar het klinkt als iets waar ik absoluut bij moet zijn. Bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *