Energievergelijker - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Energie… waar kies jij voor?

Sinds in 2004 de energiemarkt is geliberaliseerd is het mogelijk om je eigen leverancier van stroom en gas te kiezen. Erg fijn want daardoor kan je zelf bepalen en uitzoeken welke energiemaatschappij het beste bij jou past. Daarnaast is overstappen van energie ook eenvoudig(er); je kan bijvoorbeeld overstappen wanneer je energiecontract verloopt, als je gaat verhuizen of als je simpelweg niet tevreden bent over je huidige energieleverancier. Zo kan je energie besparen in een handomdraai. Handig is dan wel dat je weet wat de energieprijzen zijn…

Om daar achter te kunnen komen is er een online tool, de energievergelijker, waarmee je alle aanbieders van energie kan vergelijken. Energieleveranciers doen er immers veel aan om nieuwe klanten aan te trekken, maar het is fijn om je keuze in eigen handen te hebben. Een goedkopere energieleverancier wil niet altijd zorgen voor tevredenheid, steeds meer mensen kiezen namelijk ook steeds vaker voor een energieleverancier die zich inzet voor duurzame, groene energie.

Wij zijn benieuwd? Ben jij tevreden bij je huidige energiemaatschappij? En wat zou voor jou een reden zijn om over te stappen?

Lees ook:  Hoe creëer je een efficiënt thuiskantoor waar je ook daadwerkelijk werkt?
Categories Life

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Energie… waar kies jij voor?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *