Museumcafés - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De leukste Museumcafés van Nederland

Wist je dat Nederland meer dan 1200 musea telt en bij 740 van die musea kun je terecht voor een kop koffie; bij 293 museumcafés kun je ook nog eens wat eten. Maar wat zijn nu de leukste museumcafés? Dat wilden de makers en initiatiefnemers van www.hetmuseumcafe.nl ook graag weten en gingen daarom op onderzoek uit. Het resultaat is een koffietafelboek met de 50 leukste museumcafés van Nederland in woord en beeld waarmee de makers hun liefde voor museumcafés kunnen delen.

Museumcafés - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Het boek neemt je mee op reis door Nederland en laat je per provincie de meest bijzondere museumcafés zien. De gemene deler? Het zijn allemaal museumcafés die iets bijzonders hebben; gelegen op een unieke plek, met een bijzondere kaart, spannende kunst en belangrijk…. prettig publiek! Daarnaast zijn er in het boek ook tips te vinden over waar je goed kunt ontbijten en waar je onverwachte terrassen, muziekoptredens of een betoverend uitzicht kan vinden.

Na het doornemen van het boek staan op mijn must-visit lijstje in ieder geval het museumcafé De Cantine van museum Nieuw Land in Lelystad, het museumcafé van juttersmuseum Kaap Skil op Texel en het museumcafé van het Nationaal Glasmuseum in Leerdam…

Museumcafés - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Het Nieuwe Instituut, Rotterdam
Museumcafés - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Rijksmuseum
Museumcafés - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Museum de Fundatie
Museumcafés - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Museum Arnhem
Museumcafés - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Stedelijk Alkmaar
Museumcafés - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Stedelijk Museum

Museumcafés - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogBen je dus liefhebber van musea én van lekkere koffie? Bestel het boek dan online voor €19,95

 

Lees ook:  Zomerse zwembad-foto's van Karine Laval
Categories Design Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “De leukste Museumcafés van Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *