Brood - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Broodnodig

Brood…. is het nu wel of niet gezond? Moeten we onze boterham met kaas nu wel of niet verbannen? In de media wordt brood de laatste jaren veelal als ongezond en slecht neergezet. En door de ‘glutenhype’ mijden steeds meer mensen gluten. Wat overigens helemaal niet nodig is, enkel als je er echt overgevoelig voor bent. Ik zelf vind het inmiddels ook maar moeilijk te bepalen of ik wel brood ‘mag’ eten en als ik brood eet; wat is dan het meest gezond? Is spelt bijvoorbeeld echt beter dan volkoren brood?

Heel veel vraagtekens hangen er dus om het woordje brood heen. Precies daarom is brood.net een campagne begonnen waarin we Culy.nl redacteur Liselotte volgen die bij 4 experts op bezoek gaat met al deze genoemde brood-vragen. Broodnodige info wat ons betreft!

Lees ook:  Hollandsche kaasprikker in een modern jasje
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Broodnodig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *