Witloft - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Ambachtelijk voor de dag

De trend van het traditionele ambacht is alom tegenwoordig: de barbier, de bierbrouwer, de leerbewerker en ook bakkers, slagers en koks gaan steeds vaker terug naar de basis en staat het ambacht weer centraal. Simultaan aan deze trend is de opkomst van leren schort. En gezegd moet, draag je zo’n schort dan ziet het er ook gelijk echt ambachtelijk en vooral mannelijk en stoer uit.

Het merk Witloft is hier slim op in gesprongen en is in 2014 een ambachtelijke leren schortenlijn van Nederlandse bodem begonnne. De authentieke, handgemaakte schorten van Witloft worden gemaakt van een plantaardig gelooid tuigleer van Nederlandse bodem. Door het handwerk is elk schort uniek en omdat leer leeft, worden de schorten alleen maar mooier met de tijd en het dragen. De schorten zijn verkrijgbaar in combinaties van zogenaamd nerf- en splitleer en in de kleuren nude, cognac, zwart, taupe en army.

Witloft - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Witloft - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Of je nu kortom als barbier werkt, je de BBQ koning onder je vrienden bent, je eigen bier brouwt of graag meubels opknapt; draag je een schort van Witloft dat ben je er in ieder geval zeker van dat je stylish én ambachtelijk voor de dag komt….

Witloft - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Witloft - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Travel light
Categories Interior

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Ambachtelijk voor de dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *