Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Wine carrier to go

De temperatuur stijgt en de zon heeft zich de afgelopen weken ook al goed laten zien. De zomer nadert. En dat betekent dat de dagjes naar het park, strand of bos ook niet meer ver weg zijn.

Eerder schreven we al over de Vapur waterflessen. Naast de waterflessen heeft Vapur ook een wijn carrier. En sinds de samenwerking met Govino kun je de wijn carrier bestellen met ‘go anywhere’ wijnglazen voor onderweg. De speciale Vapur wijn carrier is zowel ideaal voor een relax dagje als voor een feestje in de open lucht. We mochten de Vapur wijn carrier samen met de Govino glazen testen én mogen ook zo’n pakketje weggeven! Hierover lees je onderaan deze blog meer.

cararobbins-vapur-hr-64 copy

Wijn carrier
Wat sowieso handig is, is dat de wijn carrier herbruikbaar is en in de vaatwasser mag. Daarnaast is de wijn carrier makkelijk mee te nemen en een stuk lichter dan een fles wijn. Op de terugweg kun je de wijn carrier bovendien oprollen zodat hij minder plek inneemt.

Bij de wijn carrier zit ook een handige schenktuit. Dat voorkomt dat je knoeit. Zonder het tuitje is het een stuk lastiger om de wijn zonder te morsen in het glas te krijgen. Dit omdat de zak in tegenstelling tot een wijnfles zacht is.  Het enige minpuntje is dat het overgieten van de fles in de wijn carrier niet heel makkelijk gaat. Het lukt wel, maar misschien zou een trechtertje je hier nog meer gebruiksgemak kunnen geven.

de-wandervino-collection-rode-wijn

Govino glazen
De Govino ‘go anywhere’ wijnglazen zijn van kunststof. Nooit scherven dus! Dat maakt ze ook nog eens lekker licht. Qua vorm is het glax prima. Drinkt fijn en is goed vast te houden. Wat wel een groot nadeel is, is dat je de glazen niet kunt stapelen. Dat zou het ‘go anywhere’ idee nog wat meer eer aan doen.

Win!
Wij mogen een set van 1 wijn carrier met 4 Govino glazen t.w.v. € 24,- weggeven! Laat ons hieronder of op Facebook weten waar jij de wijn carrier met glazen mee naar toe zou nemen.

Wie weet ga jij dan binnenkort met dez sete op pad. Cheers!

5 comments on “Wine carrier to go

 1. liesbeth swartjes

  Ik neem de wine carrier to go mee in de boot als ik een boottocht ga maken met vrienden!

 2. Gé Geurtsen

  Wat handig zeg! Ik zou hem zeker meenemen op vakantie op de camping! Het allerhandigst is ie denk ik wel bij een picknick, hoef je daarna ook geen glasbak te gaan zoeken ;)

 3. Ik lust geen wijn maar voor onderweg bv in de trein al het warm is lijkt het me ideaal!

 4. Harriette

  Graag wil ik de set uitproberen in onze nieuwe sloep @Meerstad

 5. Daily Cappuccino

  Gefeliciteerd Gé! Jij wint het Wine Carrier pakket van Vapur! Stuur je even een e-mail met je adresgegevens naar judith[at]dailycappuccino.nl? Cheers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *