Houben Worstenbroodje - World Expo Milaan 2015 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Wa? Of je worst(enbrood) lust!

Afgelopen weekend is in Milaan de World Expo van start gegaan. De wereldtentoonstelling heeft als thema ‘Feeding the Planet, Energy for Life’ en staat de aankomende 6 maanden in het teken van voedsel. Dutch Festival is het Nederlandse paviljoen op het expo terrein. Nederland zet daarmee een sfeervol Parade/Festival paviljoen neer waar je gedachten geprikkeld en de smaakpapillen gestimuleerd worden naar aanleiding van het thema Share Grow Live. Dagelijks zijn er proeverijen, demonstraties, workshops en optredens, zodat er een echte festivalsfeer zal ontstaan.

Ook staan er 9 verschillende foodtrucks (met namen als de Frying Dutchmen en de Filostoof) op het Nederlandse terrein, waar bezoekers typisch Nederlandse streetfood kunnen proeven, van stoofvlees tot duurzaam gekweekt zeewier én worstenbroodjes! Iets wat mij triggerde, aangezien ik van origine uit Noord-Brabant kom…
Schermafbeelding 2015-05-06 om 5.20.07 PM

 

Bakker Houben uit Tongelre bemant namelijk 1 van de 9 foodtrucks, en verkoopt 6 maanden lang de Brabantse lekkernij in Milaan. De truck heeft overigens de toepasselijke naam Wa? Of je worst(enbrood) lust! (:-)). Zouden ze onze ander wereldburgers ook net zo enthousiast kunnen maken met hun Brabantse worstenbroodje?

Ben je overigens niet in de gelegenheid om naar Milaan af te reizen? Geen nood; de Houben worstenbroodjes zijn te koop door het hele land. En voor de niet-vlees-eters, er zijn zelfs smaakvolle vegetarische varianten te koop!

Houben Worstenbroodje - World Expo Milaan 2015 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

Lees ook:  Smakelijk eten bij de kunstenaar
Categories Events Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Wa? Of je worst(enbrood) lust!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *