Glamping in een boomhut

Trend: (glam) kamperen op een natuurcamping

De nieuwste vakantietrend is kamperen op een natuurcamping. Uit trendonderzoek Rabobank blijkt dat vakantiegangers weer back to basic willen en dus zijn natuurcampings sterk in opkomst. Dat ‘back to basic’ hoef je echter niet al te letterlijk te nemen, want op de glamping locaties van Eurocamp slaap je dan misschien in de natuur, je verblijft er wel superrelaxed en luxe.

Natuur meets glamping

Glamping was natuurlijk al hot, maar de nieuwe trend is glamping in de natuur. Het klinkt dan ook heerlijk: de rust van de natuur, gecombineerd met de luxe van thuis. Lekker uitloggen en ontspannen. Vakantie is zo wel écht vakantie! En Eurocamp heeft de perfecte ‘glamping op een natuurcamping’-verblijven.

Stel je voor: slapen op hoogte in een luxueuze boomhut en wakker worden met de geur van bomen in je neus en het geluid van vogels op de achtergrond. Het ontbijt laat je bezorgen en takel je met een mandje omhoog. Je dag begint met een verse bak koffie hoog tussen de bomen…

Glamping in een boomhut
Glamping in een boomhut

Voor wie lieven dat dichter bij de grond blijft heeft Eurocamp ook genoeg glamping mogelijkheden. Wat dacht je van een verblijf in een comfortabele mountain lodge, een grote safaritent of een design stacaravan.
Deze accomodaties vind je allemaal op kleinschalige campings, gelegen vlakbij rivieren of meren, tussen de bergen of in het bos. Voor wie echt even wil ontsnappen aan het drukke leven.

Glamping in een safaritent

Glamping in een Eurocamp safaritent
Lekker ‘back to basic’ glamperen in de natuur, in een safaritent.
Glamping in een design stacaravan
Glamping in een design stacaravan.
Glamping in een safaritent
Wakker worden met zo’n uitzicht… Serieuze vakantie-inspiratie!
Lees ook:  Elektro step

0 comments on “Trend: (glam) kamperen op een natuurcamping

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *