Kunst koffie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Kunst Koffie

Een beetje koffiesnob kan uren praten over zijn perfecte kopje koffie. Maling zus en een extra bar zo. Hoe het ideale apparaat er dan uitziet is ook nog een punt van discussie. De een kan niet genoeg metertjes, kraantjes en klepjes hebben, terwijl de ander gewoon een filter en kokend water wil. Maar ook deze laatste groep puristen heeft nu een extra praatstuk: het uiterlijk.

Manual-Coffeemaker-no1-05-960x640 Manual-Coffeemaker-no1-06-960x640

Onder leiding van designer Craighton Berman heeft Manual koffie maken letterlijk tot kunst verheven. Hun Coffeemaker No1 is meer object dan gebruiksvoorwerp. Het handgeblazen geheel heeft nog het meest weg van een kaasstolp op een houten plateau met ingebouwde filterhouder. Maar hoe kunstzinnig de Coffeemaker ook is, het principe is super simpel. Je schuift de kan of een kopje er in, doet je favoriete maling in de houder en giet water op. Met zo’n eenvoudig ritueel maak je in een handomdraai gewoon je eigen kunst koffie.

Pinch-9978_sm 1411569695861

Lees ook:  Wijnfestival

0 comments on “Kunst Koffie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *