fashion trends - daily cappuccino - lifestyle blog

Fashionize jezelf

Regelmatig krijg ik de vraag (mbt mijn andere websites Stijlmeisje en StyleNgo) wat het laatste nieuws is op fashion gebied. Logisch natuurlijk, het is een groot onderdeel van mijn werk om up to date te zijn met betrekking tot het laatste fashion nieuws. Maar ik ben wel altijd van mening dat als je zelf geen groot fashion victim bent, je jezelf ook vooral niet te veel moeten laten meeslepen met de laatste modeverschijnselen. Draag je bijvoorbeeld nooit tuinbroeken, weet je eigenlijk ook dat het jou ook niet staat, doe er dan ook geen aan… ook al is het een fashion trend op dit moment. Zelfde geldt voor de trend-kleuren van het seizoen; doet de kleur marsala niet veel met je, draag de kleur dan ook gewoon niet.

Wil je er toch up to date uit zien, maar zonder dat je eigen persoonlijkheid verloren gaat? Zorg dan dat je de nodige basics in huis hebt, die eigenlijk nooit echt uit de mode gaan. Denk daarbij aan een paar mooi zittende heren/dames t-shirts, goede jeans en voor de dames een aantal mooie jurken (zowel een langer als een korter model). Vanuit die essentials kan je elk seizoen wat nieuwe items erbij kopen om je outfit weer een opfrisbeurt te geven. Het belangrijkste is dus te investeren in die basis-items. Je kan immers wel een toffe, hippe trui kopen, maar als de jeans waar je hem op draagt niet mooi zit dan sla je alsnog de plank mis.

Laat je kortom inspireren met alles wat je ziet, online, op de straat, op tv, maar pik er die dingen uit waar jij je prettig en ook eigen bij blijft voelen! Good luck!

Lees ook:  Vrouwen X Schoenen
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Fashionize jezelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *