Wishlist voor online shopping

Een paar ultieme sneakers online gezien, maar even krap bij kas om ze direct te kopen? Dan kun je wachten tot ze in de aanbieding komen, maar dat moment moet je dan wel zelf in de gaten houden. Tot vandaag. Want met de nieuwe app Yellowbag maak je een online wishlist aan, waarbij je automatisch een seintje krijgt wanneer iets in prijs daalt.

In Yellowbag verzamel je producten en webshops op één persoonlijke, overzichtelijke plek, uiteraard toegankelijk via de app. Zo heb je dus een wensenlijstje die meerdere online shops dekt. Dankzij een zelflerende techniek ontwikkeld door Paul Aelen en Jasper van Elferen uit Nijmegen, worden zo’n 93 procent van de webwinkels wereldwijd gescand op prijswisselingen.

Het werkt simpel: je start je shopping tour en als je een must-have ziet voeg je die via een URL toe aan de wishlist. Vervolgens kun je per item aangeven of Yellowbag prijsdalingen moet bijhouden. Als dat zo is, krijg je een melding en verandert de kleur van de prijs-button. Oranje geeft aan dat de alert-modus aanstaat, groen betekent een prijsdaling. Als de prijs je bevalt, kun je via een druk op de knop naar de webwinkel gaan om te bestellen.

De app is sinds deze maand beschikbaar voor Android en Apple.

Yellowbag-overview

Lees ook:  Out of the Box Orchidee

3 comments on “Wishlist voor online shopping

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *