The Real Amsterdam

by Petrick de Koning

Zelfs als je niet in Amsterdam woont, breek je de benen over toeristen. Als ze geen Zuid-Amerikaanse ‘Amsterdam’ muts dragen, slingeren ze zich op een huurfiets met doodsverachting door het drukke verkeer. Niet echt de ideale manier om een goede indruk van onze hoofdstad te krijgen, dunkt me. Maar hoe dan wel?

logo klein transparant

Nou, wat dacht je van een persoonlijke tour naar plekken die nog niet  platgetreden zijn. Genieten van Mokum zoals de Amsterdammers dat doen. The Real Amsterdam biedt het. En je gaat echt niet met een grote groep achter iemand met een gek hoedje of bordje aan. Integendeel. Te voet, per boot of op een onopvallende fiets ga je met je eigen gids op pad. Natuurlijk doe je de hotspots aan, maar die combineer je wel met authentieke plaatsen waar je als niet-ingewijde niet direct aan denkt. Voorbeelden zijn met de pont naar Noord, een stop bij de Hallen in West of een bakkie bij coffeespots in Oost. Dompel je onder in de stad en ervaar Amsterdam alsof je er (even) woont.

The Real Amsterdam - Huizenrij The Real Amsterdam - Kadijksplein

Als inwoner is de oprichter van The Real Amsterdam een pure liefhebber van zijn stad> Hij deelt zijn passie graag met (buitenlandse) bezoekers. Zijn gasten hebben meestal weinig tijd of een specifieke interesse. De groepen zijn niet groter dan 10 mensen, waardoor persoonlijke aandacht gegarandeerd is. Tijdens de tours is er alle ruimte voor improvisatie. Bijvoorbeeld als iemand wil genieten van een lokaal biertje met een bitterbal. Wat de wensen ook zijn, je weet zeker dat je de kans krijgt The Real Amsterdam te ervaren.

Lees ook:  Ik maak een roadtrip en ik neem mee: de Citroën C3 Aircross

The Real Amsterdam - The Real Amsterdam - Cafe Daalder

 

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy