Stroop Rotterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Stroopwafels X Design

STROOP = culinaire stroopwafels, koffie & design. Met een stroopwafelijzer en een berg creativiteit bracht STROOP begin 2013 de culinaire stroopwafel op de markt: de Hollandse traditie met een smaakvolle twist. Met een variatie aan smaken zoals rozemarijn & zout, sinaasappel & gember en balsamico, tijm & spek. Het aanbod is iedere week verrassend anders (je kan er zelfs een zogenaamde strooit krijgen; een tosti kaas met een hart van wafel, stroop en spek!). STROOP bakt zoveel mogelijk met biologische en lokale ingrediënten. Alle wafels worden op ambachtelijke wijze bereid in de stroopwafelbakkerij in Rotterdam West.

Stroop Rotterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Stroop Rotterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De bakkerij is, naast productieplaats, ook een café, winkel en ontmoetingsplek voor de wijk. Er is inspirerend design te koop van vooral lokale ontwerpers. En STROOP is ook een plek voor de buurt, waar ieder zijn creatieve ideeën waar kan maken. Exposities, filmavonden of workshops, je kunt het zo gek niet bedenken. Tof!

Stroop Rotterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Strosti…

 

Lokalinc
Bovenstaande hotspot kwamen we op het spoor dankzij de website Lokalinc. Lokalinc wil de mooiste lokale winkels en producten een platform geven waardoor ze over de hele wereld vindbaar zijn. Lokale ondernemers maken de stad immers levendig en eigen volgens Lokalinc, met name omdat deze winkels meer een echt verhaal met unieke producten hebben die ze met trots en kennis met anderen willen delen. Door je persoonlijke interesses aan te geven op de website, ontdek je op zo alleen die mooie en originele producten die bij je passen.

Lees ook:  How to: je eigen droomauto ontwerpen!
Categories Design Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Stroopwafels X Design

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *