skoda-outfits-daily-cappuccino-lifestyle-blog

ŠKODA webshop voor wielerfans

Wielerfanaat en op zoek naar een gave outfit voor op de fiets? Check dan eens de nieuwe lifestyle webshop van ŠKODA. Het automerk is dit jaar de sponsor van de groene puntentrui in de Tour de France en heeft deze week voor wielerfans een webshop geopend.

Omdat ŠKODA officieel partner is van de Tour de France én omdat de start van deze legendarische wielerronde dit jaar in Utrecht plaatsvindt, staat de nieuwe webshop in het teken van wielersport spullen zoals de officiële ŠKODA-wielerkleding en een brede range sportieve fietsaccessoires. De collectie wielerkleding bestaat onder uit shirts voor heren, dames én kinderen en ook zijn er comfortabele wielerbroeken voor hem en haar. Daarnaast vinden we er handige bidons, veilige helmen, gestroomlijnde zonebrillen, handige gereedschapsets en sportieve wielerhandschoenen.

skoda-outfits

Lees ook:  Online kerst-shoppen: gemak of gevaar?

0 comments on “ŠKODA webshop voor wielerfans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *