Pronken met goudkleurige Dafjes

Vijf goudkleurige Dafjes trekken op het 18 Septemberplein in Eindhoven sinds gisteren ‘volle zalen’: ‘Maak hier een selfie met het échte goud’ staat er op een groot bord op het plein. Een mooie promotie voor de Nationale Museumweek met als thema ‘Ons echte goud’.

Bronvermelding "Foto: Jorrit Lousberg" bij publicatie verplicht.

Herken je hem nog van vroeger? Het Dafje. Het schattige autootje wat net zo hard vooruit als achteruit reed, roept bij veel mensen nostalgie op. Van top tot teen zijn ze nu gewrapt in het glimmende goud. Woensdagmiddag werden de gouden schatten van het DAF-museum onthuld.

Als je snel bent kun je de wagentjes nog tot donderdag 23 april gratis op het plein bewonderen of
anders tot 26 april in het DAF-museum.

Lees ook:  Sleutelketting

0 comments on “Pronken met goudkleurige Dafjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *