Picknickers - Terherne - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Picknickers

Wie denkt dat hippe koffiespots alleen maar in de grote steden te vinden zijn, heeft het mis. Goed voorbeeld hiervan is Picknickers, een restaurant/foodbar/koffiespot aan de rand van het Friese dorpje Terherne met uitzicht over het Sneekermeer.

Picknickers - Terherne - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Bij Picknickers kan je echt proeven van het buitenleven, met veel handgemaakt lekkers uit de natuur en de nabije omgeving. En dat houdt in: geen poespas, gewoon lekker eten en drinken.

Met het groot terras dat Picknickers heeft, de gezellige foodbar en het prachtig landschap zou je er haast een hele dag heel relaxt kunnen genieten. Eten wordt namelijk van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat geserveerd en de koffie’s zijn heerlijk. En leuk… ze heten natuurlijk niet voor niets Picknickers. Veel van de producten zijn er dan ook als ‘to go’ variant. Een tripje naar Friesland is dankzij Picknickers dan ook zeker de waard!

Picknickers - Terherne - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Picknickers
Utbuorren 54, Terherne
Website: www.picknickers.nl

 

Lees ook:  Letterlijk een lui ontbijtje
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Picknickers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *