The Roast Room - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

New in town: The Roast Room

Gek op goed gebakken burgers, ambachtelijk worsten, fijne vleeswaren en gewoon… mooi vlees? Dan opent er vandaag een nieuw pareltje voor je in Amsterdam: The Roast Room, gelegen in de strakke uitbouw aan het RAI Amtrium op het Europaplein. The Roast Room bestaat uit ‘The Roast Bar’ en de ‘Rotisserie’.

The Roast Room - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

The Roast Bar
In The Roast Bar op de begane grond kan je terecht voor ontbijt, lunch en diner. Op de begane grond bevindt zich ook de eigen slagerij waar je’live’ de slagers aan het werk kunt zien.

Rotisserie
De Rotisserie bevindt zich op de eerste verdieping en is een fine diningrestaurant voor lunch en diner. In de open keuken staat een rotissoire, een houtskoolgrill, Australische Beech-houtovens met gasburners voor extra power en een Californische Southbend-broiler die 1.400 graden Celsius haalt. Genoeg benodigdheden zijn er dus aanwezig om voor de vleesliefhebber een perfect stuk vlees klaar te maken. Maar ook aan de vitaminen wordt gedacht bij The Roast Roam; de groenten en kruiden voor worden namelijk betrokken uit de City Farming kas van 5 verdiepingen aan de zuidkant van het Amtrium.The Roast Room - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

The Roast Room - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Toren van Babel
Ook in het interieur van het nieuwe restaurant zijn grappige vlees-verwijzingen gestopt. Zo stuit je bij binnenkomst op een bronzen ‘Toren van Babel’ met blinkende worsten…

Benieuwd geworden? Reserveren kan vanaf nu via www.theroastroom.nl

The Roast Room
Europaplein 2, Amsterdam

Lees ook:  Hotel Dwars
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “New in town: The Roast Room

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *