Nationale Sportweek - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Nationale Sportweek

Het mooie lenteweer is begonnen, iets dat veel Nederlanders inspireert om weer aan het sporten te gaan. Iedereen wil namelijk weer graag bikini- en zwembroek-ready de zomer in gaan…

Niet raar dan ook dat aanstaande 18 april de Nationale Sportweek start. In deze week laat Nederland zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. Honderden sportverenigingen, sportclubs, sportbonden, bedrijven, het onderwijs en andere sportaanbieders zetten hun deuren open, organiseren clinics, toernooien en demonstraties. Iedereen, jong en oud, kan deze week kennis maken met (nieuwe) sporten.

In de aanloop naar deze toffe campagne-week én om sportend Nederland aan te moedigen heeft Campina onderzoek gedaan naar de gekke sportrituelen en voorkeuren van Nederlanders.* Wist je bijvoorbeeld dat 67% van de sporters liever niet naar zichzelf kijkt tijdens het sporten? En dat mannen meer sportkledingstukken hebben dan vrouwen (én ze geven er ook nog eens meer geld aan uit!)? Een overzicht van alle weetjes kan je bekijken in onderstaande infographic.

Meedoen aan sportactiviteiten tijdens de Nationale Sportweek? Via deze link kan je alle info vinden.

* Onder de noemer ‘Sterk met Campina’ moedigt Campina samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland sportend Nederland aan om gezond te leven.

Nationale Sportweek - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Gezonde guilty pleasures bij SNCKBR
Categories Sport & Outdoor

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Nationale Sportweek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *