Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Nationale Sportweek - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Nationale Sportweek

Het mooie lenteweer is begonnen, iets dat veel Nederlanders inspireert om weer aan het sporten te gaan. Iedereen wil namelijk weer graag bikini- en zwembroek-ready de zomer in gaan…

Niet raar dan ook dat aanstaande 18 april de Nationale Sportweek start. In deze week laat Nederland zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. Honderden sportverenigingen, sportclubs, sportbonden, bedrijven, het onderwijs en andere sportaanbieders zetten hun deuren open, organiseren clinics, toernooien en demonstraties. Iedereen, jong en oud, kan deze week kennis maken met (nieuwe) sporten.

In de aanloop naar deze toffe campagne-week én om sportend Nederland aan te moedigen heeft Campina onderzoek gedaan naar de gekke sportrituelen en voorkeuren van Nederlanders.* Wist je bijvoorbeeld dat 67% van de sporters liever niet naar zichzelf kijkt tijdens het sporten? En dat mannen meer sportkledingstukken hebben dan vrouwen (én ze geven er ook nog eens meer geld aan uit!)? Een overzicht van alle weetjes kan je bekijken in onderstaande infographic.

Meedoen aan sportactiviteiten tijdens de Nationale Sportweek? Via deze link kan je alle info vinden.

* Onder de noemer ‘Sterk met Campina’ moedigt Campina samen met Olympisch kampioen Epke Zonderland sportend Nederland aan om gezond te leven.

Nationale Sportweek - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Body & Health Events

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Nationale Sportweek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *