MaMa Kelly - Den Haag - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

MaMa Kelly

MaMa Kelly is een nieuwe hotspot in Den Haag. Het oude Ketelhuis, naast de creatieve Caballero fabriek, is namelijk omgetoverd in een erg tof horeca-concept. Je kan er de hele dag door terecht, van stuk taart bij een goede koffie in de middag tot een uitgebreid diner in de avond.

Authentiek
Het industriële pand waarin MaMa kelly is gevestigd heeft de afgelopen maanden een enorme metamorfose ondergaan. Maar wel zo dat de authenticiteit is behouden (de ketels en de hoogte van het voormalig Ketelhuis zijn nog aanwezig bijvoorbeeld).

MaMa Kelly - Den Haag - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Kip óf kreeft
MaMa Kelly is allesbehalve ingewikkeld. De menukaart laat zich het beste omschrijven als kip óf kreeft. Voor ieder letterlijk wat wils dus. Mooie is dat alles puur is, van leverancier tot aan bereidingswijze. Tof ‘detail’: MaMa Kelly werkt (naast een open keuken) met een 2 meter lange houtskoolgrill.

MaMa Kelly
Saturnusstraat 60, Den Haag
Website: www.mama-kelly.nl

MaMa Kelly - Den Haag - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Schmeckt gut: 5 x heerlijk eten in Berlijn
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “MaMa Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *