Het vernieuwde Weekendjeweg.nl

by Anniek de Hoop

Op uitnodiging van Weekendjeweg.nl spendeerde ik onlangs een nachtje in Rotterdam. Dit ter ere van hun nieuwe website en nieuwe identiteit. Weekendjeweg.nl is getransformeerd van de boekingsite voor een weekendje weg zoals we die kenden, naar een inspiratiebron voor de invulling van je vrije tijd.

Weekendjeweg.nl neemt je mee

Weekendjeweg.nl bestaat inmiddels alweer 15 jaar en dit was een mooi moment om de dienstverlening in een nieuw jasje te steken. Op de nieuwe site kun je nog steeds je weekendje weg boeken, maar er is nog veel meer te beleven.
Naast de mogelijkheid om hotelaanbiedingen en arrangementen te boeken, vind je nu op Weekendjeweg.nl ook inspiratie en tips over bestemmingen. Via de zoekfunctie kun je meerdere wensen invoeren, die vervolgens worden gekoppeld aan bestemmingen. Mocht je dus toe zijn aan een korte vakantie en echt niet weten waar je je vrije tijd zou willen doorbrengen (ze zijn er vast, die mensen) dan wijst Weekendjeweg.nl je de weg.

easyhotel-rotterdam-city-centre-600x400_c

Cocktails en hamburgers

Voor mijn tripje betekende de nieuwe totaalbeleving tijdens een weekendje weg dat er naast een overnachting in het Easy Hotel Rotterdam City Centre (van Easy Jet) ook een hosteldealcard, een cocktailvoucher en ontbijt geregeld was. Prima inspiratie voor het invullen van mijn vrije tijd!

De cocktails konden genuttigd worden in het hippe Level aan de Pannenkoekstraat. Hoewel we er opgetogen heen trokken, bleek bij aankomst dat de voucher nog in het hotel lag. Naast cocktails heeft Level echter nog een specialiteit: hamburgers. Ook die moesten natuurlijk door ons getest worden. Zowel de vegetarische als de vleesvariant was verrukkelijk.

Lees ook:  3 x foodpairing recepten met Chaudfontaine Fusion

Weekendjeweg-Level Weekendjeweg-Level

Breakfastclub

Het Easy Hotel zelf heeft geen restaurant, dus werden we de volgende ochtend doorgestuurd naar Baker & Moore, 100 meter verderop. Daar werd een perfecte start van de dag geserveerd. Naast verse croissants en broodjes kun je er ook lekkere yoghurtontbijtjes scoren. Voor ieder wat wils dus. En de aangename ambiance maakt ook deze plek echt een aanrader.

Weekendjeweg-ontbijt Weekendjeweg-Bakers

Mijn weekendje weg, hoewel technisch gezien maar een nachtje, was zeer ontspannen en geslaagd. Ik realiseerde me hoezeer een nachtje weg al kan voelen als een mini-vakantie. Reden genoeg om vaker een Weekendje Weg te doen!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy