Het Gouden Festivalbandje

by Odiel Mennink

Heb jij alle festivals voor de zomer al geblokt in je agenda? Dat komt goed uit. Het automerk Mazda ook. Mazda introduceert namelijk Het Gouden Festivalbandje, een uniek bandje dat dat gratis toegang geeft tot bijna elk festival in Nederland.

In totaal worden er acht van deze bandjes weggegeven en mag de winnaar bovendien één van de evenementen bezoeken in een Mazda naar keuze. Het is écht voor het eerst dat er één bandje wordt uitgegeven waarmee men het gehele festivalseizoen vrijwel elk evenement kan bezoeken.

En je mag elke keer iemand meenemen. Bovendien kies je bij dat ene topfestival waar je al je hele leven heen wilt ook nog eens de Mazda die jij zou kopen om de fantastische beleving al bij je voordeur te laten starten en wordt je netjes door een chauffeur thuisgebracht.

Van 17 april tot en met 29 mei 2015 trekt het automerk iedere week op vrijdag een winnaar. Op 29 mei zijn er zelfs twee winnaars! Op de website: www.hetgoudenfestivalbandje.nl kun je kans maken op dit unieke bandje.

Lees ook:  Review: de Renault Megane E-tech is chic, sportief én groen

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy