pineut - daily cappuccino - lifestyle blog

Gelukzalige Pineut

Pineut maakt pakketten waarmee je thuis de lekkerste likeurtjes kunt maken. Yes, je leest het goed; doe-het-zelf-likeur voor thuis! Het enige wat je hoeft te doen is thuis zelf de alcohol toe te voegen, dagelijks even liefdevol de fles schudden en binnen no-time heb je jouw eigen likeur. De twee meiden Femke en Marlies vormen het brein achter dit toffe concept.

De oude likeuren uit de 17e en 18e eeuw, toen de pakhuizen in Holland vol lagen met heerlijke kruiden en specerijen uit alle windstreken en er nogal wat met alcohol en verschillende ingrediënten geëxperimenteerd werd, vormen niet alleen de Nederlandse oorsprong van de talrijke en uiteenlopende likeurtjes maar ook de inspiratie voor de creaties van Pineut.

Femke en Marlies experimenteren en proeven natuurlijk alles eerst zelf. Op die manier stellen zij de lekkerste, mooiste en meest originele starterspakketten samen. Wat dacht je van een ‘Heilig Neutje’, een ‘Wilde Dame’ of een ‘Klaar voor een Kus’…. Kom maar door!

pineut - daily cappuccino - lifestyle blog pineut - daily cappuccino - lifestyle blog pineut - daily cappuccino - lifestyle blog

Lees ook:  5 x de meest gezonde noten op een rij
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Gelukzalige Pineut

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *